Slim huis, voor meer gemak in de woning

Op onze site is het mogelijk om een slim huis te krijgen. In een slim huis is het mogelijk om alle slimme apparaten met elkaar te verbinden. Het is gemakkelijk en eenvoudig om de verschillende devices in huis met elkaar te verbinden. Er zijn een paar nieuwe slimme apparaten nodig. Wanneer dit gebeurt is zijn er veel mogelijkheden. Alle apparaten zijn vanaf de smartphone te bedienen. Alles kan goed met elkaar samenwerken en voor een besparing in de energiekosten zorgen. Daarnaast zijn er veel bijkomende voordelen van de slimme apparaten in huis.

Slimme verlichting

Wanneer iemand kiest voor een slim huis dan zien we al snel dat men als eerste kiest voor slimme verlichting. Het is ideaal om de lampen op vaste tijden aan te laten gaan. Ze gaan trouwens met een interval aan en uit. Ze gaan nooit twee keer op dezelfde tijd uit. Hierdoor ziet het er erg natuurlijk uit. Wanneer je op vakantie bent is het inbraakwerend. De slimme verlichting maakt het ook mogelijk om vanaf de smartphone de kleurtonen te bedienen. Het is mogelijk om het licht fel te zetten als je aan het lezen bent. Wil je het wat romantischer in huis hebben? Dan kan er voor een andere kleurtoon gekozen worden.

De slimme thermostaat

Een slim huis heeft ook een slimme thermostaat nodig. Met een slimme thermostaat is het mogelijk om zelfs als je niet thuis bent de verwarming lager of hoger te zetten. Wanneer je dus snel weg bent gegaan en de verwarming vergeten bent uit te doen is dit geen probleem. Ook als je terugkomt van vakantie of een visite is het mogelijk om de verwarming al lekker op te zetten. De slimme thermostaat leert zichzelf trouwens wanneer je wel of niet thuis bent en welke kamers gebruikt worden. Het is ideaal!

Slimme beveiliging

Steeds meer mensen kiezen voor een slimme beveiliging in huis. Het is natuurlijk prettig om op afstand een kijkje in de woonkamer te nemen. Het is geruststellend dat er niemand in huis is die er niet hoort. Het is ook ideaal om met de slimme beveiliging mee te kijken. Ook kan het achteraf handig zijn om de beelden te bekijken. Zo kun je zien dat de kat van de buren er een bende van heeft gemaakt. Het was gelukkig niet iemand die probeerde in te breken.

Slimme deurbel

Brengt ons bij de slimme deurbel. Het is fijn om iedereen te spreken die op de deurbel drukt. Ook is het mogelijk om iedereen te zien die voor de deur staat. Door de functie om via de smartphone met de persoon te spreken is snel duidelijk wat men van plan is. De pakketbezorger kan de bezorging in een speciaal hoekje neerleggen. Later kun je het dan eenvoudig pakken. De slimme deurbel is een geweldige uitvinding. Het is ook mogelijk om de deurbel te koppelen aan de buitenverlichting. Wanneer iemand ‘s nachts op de bel drukt kan dan de verlichting automatisch aangaan.

Kies slim: Kies een slimme woning

Het is prettig om gebruik te maken van de slimme apparaten in huis. Er zijn verschillende mogelijkheden om ze te combineren. Zo kan het slimme brandalarm zorgen dat de slimme verlichting ook aan gaat als het afgaat. Deze combinaties maken het mogelijk om volop te genieten van alle apparaten in je slimme huis.