Slim wonen

Je hebt vast wel eens gehoord van slim wonen, maar wat wordt daar precies mee bedoeld? Niemand wil in deze tijd achter blijven een slim huishouden. Slim wonen doet iedereen op zijn eigen manier, maar je hebt dan wel slimme producten en systemen nodig. Je kunt daarbij denken aan een slimme thermostaat, maar ook aan slimme lampen bijvoorbeeld. Sommige mensen zijn al een stapje verder en hebben ook al kennis mogen maken met Google Assistant. Ga er even voor zitten om je eigen smart home te creëren.

Leefruimtes slim indelen

Als je het hebt over slim wonen, dan kan dat eenvoudig uit worden gelegd aan de hand van de leefruimtes in huis. In de woonkamer werken de lampen misschien alleen met een knop, maar dit zou ook met een afstandsbediening kunnen of via je smartphone. Zo heb je alles binnen handbereik, waar je ook bent.

Slim wonen en verwarming

Je wilt een slimme woning en dan mag een slimme thermostaat niet ontbreken! Op deze manier zit jij er altijd lekker warm bij. Onnodig energie verspillen is vanaf nu verleden tijd! Vroeger werd een woonkamer altijd verwarmd met een centrale thermostaat. Maar de ontwikkelingen zijn verder gegaan en nu kan de temperatuur per kamer worden geregeld. Ga jouw woning ook upgraden naar een slim verwarmd huis.

Alles in huis slim verbinden

Het zou toch ideaal zijn als je alle apparaten in je woning met elkaar kunt verbinden? Dit is mogelijk en op deze manier kun je alles binnen je woning bedienen met je iPhone of Android toestel. De apparaten werken dus voor jou samen en daarbij maakt het niet uit welk merk of welke technologie er wordt gebruikt. Alles werkt nauw met elkaar samen, slimmer kan het toch niet? Je kunt bijvoorbeeld vanaf de bank de lampen dimmen tijdens het tv kijken.

Veel mogelijkheden en vrijheid met slim wonen

De ontwikkelingen staan niet stil en dat is maar goed ook. Slim wonen blijft maar groeien en er komen steeds meer nieuwe items op de markt die het voor jou nog leuker en makkelijker maken. Zorg er daarom voor dat jij ook op de hoogte bent van de laatste items en bekijk op je gemak ons aanbod! Wij houden je graag op de hoogte van de laatste producten op dit gebied en als er vragen zijn, dan staan wij voor je klaar.